Vad är SUP?

SUP är enflugasom har blivit mycket uppmärksammadi Europa och särskilt i Sverige. Paddleboardinnebär att användaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och har en paddel som färdmedel.STAND UP PADDLE

Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du ha din paddleboard i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din paddelbräda, beroende på vilkenvattentyp som du har din StandUpPaddleboard i.

SUP Board

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja rättpaddleboard. Upplevelsen skiljer sig stort medSUP om du har valt enpaddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet.SUPfinns i hårt material eller som upplåsbar. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddle board är gjord för högre fart, har ett starkare glid och är fördelaktig om du vill slippapumpa upp din paddelbräda varje gång och vill ut i vattnet snabbare.Skillnaden med en uppblåsbarpaddleboard är att den är smidig att förvara och att den är lätt att ta med och provapå nya vattendrag när du reser.

Testa på SUP Yoga

Det finns olika typer av SUP och med den anpassningsbarapaddelbrädanfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på dinpaddelbräda.SUP Yoga är en träningsform som är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning på stilla vatten stand up paddle.

SUP Stockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. Gällandeutforskning av Stockholms skärgårdar har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddle Stockholm runt.Standuppaddle är en upplevelse som passar både unga och gamla och som förmedlat en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är fint Stockholms väder.Beroende på vilken typ av vatten du än väljer ärPaddleboard något som passar förallaåldrar.