Skönhetskliniken

Mitt i Göteborg finns skönhetskliniken inom skönhet och hudvård. Vår skönhetsklinik behandlar det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. Hos oss på vår klinik arbetar legitimerade behandlare som behandlar vårt utbud med fillers och botox. Skönhetsklinikens personal utmärker sig för deras breda kunskap och moderna synsätt på behandlingar inom beauty.
Vår klinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer https://www.gotaklinik.se/.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och vår behandling som du utför hos oss. Vi strävar mot att bli ett förstahandsval för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med fokus på skönhet och body sculpting.Personalised cosmetic - Cremology

Bästa fillers Göteborg
Det finns en mängd olika kliniker inom Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som inte är certifierade. Vi erbjuder kompetent och legitimerad personal som möter din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers.
Vår skönhetsklinik har alltid en vision och mål att våra certifierade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads beauty clinics har att erbjuda.
Botox Göteborg pris
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox skiljer sig priserna åt.
Exempelvis om du vill göra botox kråksparkar, botox ögon eller botox käke för att nämna ett par av områdena som går att behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du vill ha botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken behandling med botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.
Hur går det till vid en botox injektion?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att förklara behandlingen, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort behandling med botox innan, så vill vi att du är trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.