Skönhetskliniken

Vi är en skönhetsklinik i centrala Göteborg som ligger på Södra Hamngatan 59. Vi är en klinik som utför det mesta inom estetik och skönhet. På vår skönhetsklinik verkar certifierad personal som behandlar områden inom fillers och botox. Våra behandlare är kända för deras breda kunskap och moderna perspektiv på behandlingar inom skönhet.
Vår skönhetsklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och vår behandling som du gör på vår skönhetsklinik. Vi vill bli ett alternativ för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg.Image result for Skräddarsydda skönhetsbehandlingar

Filler Göteborg
Det finns en mängd olika skönhetskliniker i Göteborg som har fillers erbjudande, men som saknar kompetens. Vi erbjuder kompetent och legitimerad behandlingspersonal som behandlar din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt och ett naturligt slutresultat. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Vi gör allt för att våra legitimerade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads beauty clinics har att erbjuda https://www.gotaklinik.se/.
Botox pris
Vad kostar botox? Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox varierar priserna.
Du kan exempelvis göra botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botox kämuskler för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöver ha botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken injicering av botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.
Hur går det till vid en botox injektion?
Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenom steg för steg, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling eller om du har gjort botox innan, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är bra mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.