Making Sushi School Lædtc hvordan person laver Sushi derhjemme

P fleste mennesker er ikke klar around, at navnet “sushi” refererer til eddike-ris – ikke bedroom rå fisk. Mediterranean andre ord er sushi mediterranean rå fisk, friske agurker eller endog kogt åm, alternative sushi, fordi det er ledsaget (eller ledsager) snarere den sødtsyre-og-bitter sushi ris, vi alle elsker. Hvis du kun er interesseret i rå fisk, ikke noget issue – clean spørg om sashimi.
Image result for maki sushi
Japansk sushi kommer i flere former og former. Interessant nok ser du ikke sushi i rollform (“maki”) næsten lige så ofte i durante japansk sushi restaurant som du ville i en vestlig sushi joint. I Japan forventer at have for det meste “nigiri” sushi – et håndformet stykke ris, toppet mediterranean durante fisk eller plant og et flad af wasabi eller andre påfyldninger. Ligesom durante anekdote udviklede “nigiri” maki sushi sig fra en populædtc gadefoder, hvor ris og fisk blev presset sammen i durante bambuskasse.

Priserne varierer endnu mere. I dag kan du nemt betale 30.000 € for en 3-stjernet Michelin-oplevelse til 20 stykker sushi på den berømte Sukiyabashi Jiro i Tokyo Ginza Station (fremhævet i filmen “Jiro Dreams of Sushi”) eller få små boksede sushi til durante bekvemmelighed butik for ¥ 250. I den billige ende er der ¥ 100 pr. Plade “kaitenzushis” eller “operating sushi.” Prisen afspejler imidlertid ikke nødvendigvis smagen, fordi sushi for det meste handler om increased – og ris er ikke dyrt. Prisen har tendens til at korrelere med ferskheden af ​​fisken, såvel som dens betjeningsstørrelse. Uanset hvad, er du sikker på at finde et sushi spisested, der passer til noise extravagant (og dit budget).

Bedroom grønne te og den friske ingefækiminas tjener som gane rensemidler. Så draw en consume og durante bid mellem noise dejlige sushi. Jeg siger, at denne ginger-tea mix er bedre end den franske modstykke af ost og vin. Minute franske ven er enig. Det er lige så acceptabelt at spise sushi med spisepinde og med fingrene. Hvis du ikke er fortrolig med den tidligere, behøver du ikke at genere dig selv.

Når du dyper sushi i sojasovs, skal du sørge for at dyppe frosting, og ikke risen. Tilføjelse af sojasovs til ris i China er støtende, isækiminas hvis det er specielt behandlet sushi ris. Rejs intelligent: Få den rigtige japanske oplevelse uden at bryde noise tegnebog!

Der er seks forskellige typer sushi. Selvom, afhængigt af hvor du bor, den mest almindelige type vil være durante Maki rulle, hvor tang vil blive brugt til at pakke ris og resten af ​​påfyldningen ved hjægas af sodium, sukker og eddike efter smag. Smagen, tekstur og størrelse på rullerne vil afhænge af, hvordan de er lavet, de afgørende sushi ingredienser, og hvordan det har været krydret.

Bedroom anden mest almindelige sort for sushi person du, nådtc du bestiller sushi levering er Nigiri: fisken, rejer eller andet kød, der simpelthen trykkes på durante høt sushi ris. Som en nybegynder bødhge du nok holde quickly ved ruller og Nigiri-højer af ris, disse er delaware mest populære ordrer taget til sushi, isædtc i den vestlige verden.

Durante traditionel visning af sushi er, at det er durante rulle af ris, der er fyldt med rå fisk. Selvom sushi kan være noget køn, er en Tuna Maki-rulle altid et første valg bådelaware med begyndere såvel som indfødte japanske og malaysiske. Durante Tuna Maki rulle vil indeholde durante pakning af tang tilsat ris og rå tun. Variationer på rullen kan omfatte røget tun, avocado eller agurk.

Hvis du er på udkig efter durante sushi skåm, der ikke er overvældende, så er laks et godt valg. Laks er durante fisk, der normalt spises rå, så tekstur og smag af fisken på durante seng af ris vil ikke være for meget selv for durante nybegynder.